Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SEKSUAALINEUVONTA

Seksuaalineuvontani on ohjausta ja neuvontaa seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa.
Seksuaalineuvontakäynnit ovat pääasiassa yksilökäyntejä, myös pariaika on mahdollinen. Pariaika edellyttää molemmilta käynnin yksilöneuvonnassa.

Seksuaalineuvonnan kesto on 45 - 60 min ja vaatii 1-5 käyntiä

Erityisosaamiseni on nuorten ja nuorten aikuisten kanssa tehtävä seksuaalineuvonta.

Seksuaalineuvonnan teemoja ovat olleet: seksuaalisuuden monimuotoisuus, seksuaaliongelmat ja niiden ratkaisu- ja hoitomahdollisuudet, seksuaalifantasiat, tabut ja myytit, seksuaalisuus eri ikävaiheissa, seksuaalinen ahdistelu ja hyväksikäyttö.

VERKKOTERAPIA

Verkkoterapia on internetin kautta tapahtuvaa psykologista hoitoa. Verkkoterapiaa toteuttavat laillistetut psykoterapeutit. Niin verkossa kuin tosielämässä tapahtuvan psykoterapian perusta on luottamuksellisuus ja ammattitaitoisuus. Netin kautta tapahtuva terapiapalvelu on helposti lähes kaikkien ulottuvissa.

Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Asiakas voi halutessaan valita useista eri yhteydenpitotavoista terapeuttiin mieleisensä. Vaihtoehtoina ovat puhelut, sähköposti, chat-keskustelut tai nettipuhelut (edellyttää että koneella on asennettuna Skype-ohjelma).

Kirjautumalla jäseneksi luodaan suojattu yhteydenpito terapeutin ja asiakkaan välille. Saat myös käyttöösi Ben Furmanin laatimia verkko-oppaita itsehoitomenetelmien kokeilemiseksi